View Single Post
Vechi 11.06.2010, 06:37:36
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Cata vreme jigniti pastorii mei intr-o asemenea maniera, asteptati-va sa fiti jignit.
Scuzele sunt acceptate, dar vă rog să observați că eu nu v-am jignit gratuit. Deocamdată, eu am făcut dovada că pastorii protestanți practică și căsătorii homosexuale și consideră acest lucru foarte normal, pe câtă vreme dv nu ați făcut dovada că preotul meu este pederast sau că Biserica mea ar considera pedofilia normală ori ar oficia căsătorii pedofile. E diferența dintre a proba un lucru, folosind pagina oficială a instituției și o pură calomnie.
Nu înțeleg ce anume contestați ? Contestați faptele, care arată că unii protestanți sunt de acord cu familii homosexuale și că pastorii dau binecuvântare sacramentală unor asemenea familii ? Contestați că acelea sunt documente ale Bisericii Luterane ? Contestați că luteranii ar fi protestanți ? Dacă dv nu îi socotiți pe iehoviști creștini, poate că nu îi socotiți nici pe luterani ca fiind protestanți.

Dar acești luterani din Suedia sunt departe de a fi singura biserică apostată din lumea protestantă. Sunt convins că ați auzit că anglicanii au trecut și ei la căsătorii homosexuale și că au preotese lesbiene. Acuma, strict din punct de vedere tehnic, ar trebui să ne bucure asta, din cauză că sute de mii de anglicani au revenit numai în ultimul an, din acest motiv, la Biserica mamă. Peste 100 de parohii numai în SUA s-au declarat anglo-catolice. Dar de fapt, nu ne bucură. Devieri atât de mari ale credinței nu nu bucură niciodată.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com