View Single Post
Vechi 11.06.2010, 08:23:54
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ivo_faith Vezi mesajul
Si din cate stiu sfantul Nicolae i-a cam ars cateva perechi de palme ereticului Arie la un sinod ecumenic. Pe de alta parte si Iisus a intrat cu biciul in templu intre cei care confundau rostul casei Domnului. Deci atunci cand vezi atatea atacuri ale ereticilor la adresa Ortodoxiei, si asta de ani buni incoace, nu prea iti mai vine sa mai stai sa ii iei cu duhul blandetii si al iubirii, pentru ca astia nu se lasa.
Am vazut ca e la moda ca orice om incapabil de infranare sa prezinte ca argument palmele Sfantului Nicolae. Daca Sfantul Nicolae si-a iesit din fire si nu a putut sa atace cu autoritatea Duhului Sfant, preferand bataia ca orice om de pe strada, iata ce mostenire a lasat celor ce il iau ca exemplu. Desigur ca a fost o solutie de moment, dar nu cea mai fericita. Apostolii nu s-au batut, ci s-au lasat batuti. Singura lor arma a fost Cuvantul lui Dumnezeu rostit cu autoritate: "In Numele lui Iisus , iesi afara din omul acesta!". Iar Hristos nu a lovit oamenii, citeste cu atentie.

In ce priveste atacurile la adresa ortodoxiei, cred ca nu ma insel daca spun ca tu ai fost primul care ai intrat pe forum cu sabia ridicata sa faci curatenie dand in sectari. Daca ceea ce ai tu se numeste ortodoxie, poti s-o pastrezi linistit, nu prezinta interes pentru mine si nu vreau sa ti-o iau. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14