View Single Post
Vechi 11.06.2010, 09:36:54
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Scuzele sunt acceptate, dar vă rog să observați că eu nu v-am jignit gratuit. Deocamdată, eu am făcut dovada că pastorii protestanți practică și căsătorii homosexuale și consideră acest lucru foarte normal, pe câtă vreme dv nu ați făcut dovada că preotul meu este pederast sau că Biserica mea ar considera pedofilia normală ori ar oficia căsătorii pedofile. E diferența dintre a proba un lucru, folosind pagina oficială a instituției și o pură calomnie.
Nu înțeleg ce anume contestați ? Contestați faptele, care arată că unii protestanți sunt de acord cu familii homosexuale și că pastorii dau binecuvântare sacramentală unor asemenea familii ? Contestați că acelea sunt documente ale Bisericii Luterane ? Contestați că luteranii ar fi protestanți ?
1. Contest faptul ca sunt pastorii mei domnule Mihnea.

Daca ati fi spus „unii pastori protestanti sunt homosexuali” ati fi avut dreptate.
Daca ati fi folosit articolul hotarat „pastorii protestanti” deja ar fi fost o exprimare gogonata.
Daca ati fi afirmat „pastorii penticostali sunt homosexuali” era doar o minciuna sfruntata.

Dar pentru dumneata nu a fost suficient atat. Postarea dumneavoastra in raspar ati inchieiat-o apoteotic: „PASTORII DUMNEAVOASTRA”, adica pastorii mei „SE CASATORESC HOMOSEXUAL”.

Va rog nu va mai ascundeti ca un copil dupa deget. Cred ca sunteti om in toata firea.

Cand v-am raspuns una sa va usture ati sarit cat casa. Si acum imi spuneti ca imi acceptati scuzele dar uitati sa va cereti iertare pentru marsavia pe care ati comis-o.
2. V-am rugat sa va tineti promisiunea de a nu imi mai scrie daca intentionati sa abordati acelasi stil ca in postarea aceasta.

Repet ceea ce v-am rugat.
Cele bune...