View Single Post
Vechi 11.06.2010, 09:51:07
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit Nectarie

Am si eu o problema. iubesc o fata care la randul ei ma iubeste mai mult, lucru pe care mi l-a dovedit de multe ori. insa acum 5 luni a intrat in viata mea alta, care ma ispitea mereu. si cea pe care o iubesc a aflat de ea si dupa ce m-a amenintat sa incetez si pe mine si pe cealalta intr-o zi a clacat dupa ce a aflat multe lucruri rele dar care erau inventii ale altor persoane invidioase pe iubirea noastra. si astfel, dupa 2 ani de iubire ne-am despartit. de 5 luni m-am schimbat total. am suferit mult, l-am redescoperit pe Dumnezeu, postul adevarat, credinta adevarata, sf nectarie si multe lucruri minunate. toate s-au nascut din suferinta si lacrimi. de 5 luni, nadejdea mea e mai mare, dar sf nu ma ajuta deloc in problema asta. nu stiu cum sa-l mai rog, am fost si la radu voda si degeaba, ea nu poate sa ma ierte desi inca ma iubeste. vreau sa mentionez ca sfantul a facut nenumarate minuni cu mine si familia mea, dar totusi nu ma asculta. va rog sa ma scuzati pentru acest post, stiu ca altii au probleme mult mai mari, dar majoritatea a-ti iubit si stiti cum e. poate are cineva vreun sfat bun. multumesc si sfantul nectarie si bunul Dumnezeu sa va aiba in paza.
Reply With Quote