View Single Post
Vechi 11.06.2010, 10:45:13
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Desi scriu corect romaneste si in exprimare fluenta constat ca ai nevoie de traducere din romana in romana . Ca sa-ti arat eu tie de ce erezie te faci vinovat te rog sa-mi arati unde te-am facut eu textual pe tine eretic . Am spus insa ca desvoltarea maxima a tilcuirilor strict personale ale sfintei Scrituri este erezia si cvasierezia(adica iminenta de erezie) . Am mai spus ca , dupa parerea mea, te afli pe drumul consideratiilor si interpretarilor strict personale privind scriptura, undeva pe drum dar ca mai ai ceva pina la final . Ce este de neinteles ? Iti multumesc pt. postarea definitiei ereziei, poate prinde bine pt. multi dintre cei fara studii temeinice de teologie; ai facut un lucru tintit initial defectuos dar care reorientat poate aduce mult folos !

Repetindu-ma , de ce nu ai reusit sa vezi padurea de copaci ? De ce nu ai inteles acestea si singur fara ca eu sa revin ? Pt. avizare si precautie : nu doresc sa ma exprim in alta limba ! Este tot ceea ce pot sa fac ca vehicul/mijloc de exprimare !
nu e nevoie sa te exprim in nici o limba,ci in a aveea mai multa RABDARE.......si daca poti sa ajuti pe cineva sa inteleaga ajuti cu placere,cu dragoste,blandete de 1000 de ori de cate ori e nevoie.....pt ca esti mai intelept...!!!!!!!!!!!fii bland si smerit cu inima.....si doar asa vei putea ajuta multi oamenii.....asta e cel mai simplu si inteles LIMBAJ.....
Reply With Quote