????????
cuvant
Member Data înregistrării: 14.10.2008
Hristos a inviat
--------------------------------------------------------------------------------
Bunico..
Sti cu ce te-as asemana eu, pe tinem, bunico.. O fi nedrept, chiar asa o fi..tu bunico n-ai asemanare..Cine poate sa fie mama..da..si sotie..si fiica..cine oare.....numai tu bunico. As vrea sa invat de la tine, dar mai intai bunico te rog sa-mi spui : lacrima aceea ce tot curge..da.. se prelinge mereu, o fi oare pentru ca nu ai uitat ca esti si fiica..? Mereu iti aduci aminte si tu..bunico..de maicuta ta..oare or ajunge lacrimile tale pana la ea..la mama ta. Cat o fi de frumos sa poti rosti cuvantul mama. I fi iubit si tu bunico tare mult..cum e sa fim lipsiti de vedere..sa nu putem face macar un pas..cum o fi sa nu mai auzi glasul atat de drag..al bunicului. Caci lumina diminetii o zareai in chipul bunicului..si fiecare pas lasa o singura urma...unde vei cata glasul celui ce azi e atat de departe..
Copile draga mi se frange inima..de unde izvorasc oare cuvintele tale..da in copiii e ascunsa atata putere..si cuvintele or fi tare nevinovate..numai copilul ramane nevinovat in lumea aceasta..
Vezi tu copile muntele acesta..cat de frumos izvoraste apa din el..asa o fi si viata noastra, precum un izvor. Om fi si noi o picatura de apa..si de n-om rataci..intr-o zi ne-om intoarce acolo sus.. in varf de munte...unde e Glasul Celui ce ne striga mereu..caci mama si bunicul ne asteapta acolo sus..
Dumnezeu in mijlocul nostru
Te referi cumva la mine??? sau acesta este un comentariu la adresa poeziilor?
Daca citesti de la inceput ai sa observi ca nu le-am scris eu (desi mi-ar fi placut), ci Ieroschimonahul Ioan Iacob.
Acum eu am deschis acest topic pentru voi, am vrut sa-mi impartasesc aceasta carte cu voi, daca vrei citesti daca nu vrei nu citesti, asta depinde numai de tine.
Oricum multumesc macar ca ai citi ceva din aceste poezi frumoase
|