1) Maria , apelul meu inseamna apel disperat , in cautare de ajutor , de orice fel .
2)Da , am duhovnic , la manastirea Lainici si caruia i-am urmat sfaturile , dupa ce m-am spovedit .
Biserica pentru mine inseamna Dumnezeu ,mila , bunatate , intelegere si ajutor crestinesc . Toata familia mea are contact cu biserica .
3)Preotul a fostla noi in casa si ne-a sfintit casa anul acesta , ca in fiecare an .
'TONUL' la noi in casa este venit din partea fiecaruia si decidem impreuna ceea ce este de facut . Eu am mai mult curaj in a dezvalui ilegalitatile oamenilor legi, decat sotul meu . El spune ca lumea apartine celor cu bani si cu functii inalte si ca noi oamenii simpli nu vom fi luati in considerare niciodata , oricat am incerca noi .
Eu sper intr-o viata mai buna si cred ca pentru a avea o viata mai buna trebuie sa luptam ,nu sa bagam capul in nisip , precum strutul .
- Sa ma retrag din aceasta lupta ? Nu ! Asta ar insemna ca fiul meu sa fie jertfit pe altarul minciuni si cu acest fapt nu sunt deloc de acord .
-IERTARE pt infractori si pentru cei care ne-au distrus familia si sanatatea ? IERTARE in schimbul ADEVARULUI .
-Despre coruptie ?! Despre coruptie stiu foarte multe lucruri , Maria , dar asta fac zilnic , ma informez despre tot ce merge prost in tara asta .
Nu sunt credula sa cred orice mi se spune , verific intotdeauna informatia primita .
Cazul meu nu este singular ,sunt multe cazuri asemanatoare ,dar oamenii nu au curajul de a lupta impotriva celor care ii injosesc si iiumilesc , incalcandu-le drepturile de om .
Poate romanilor le trebuie un impuls , care sa vina din partea celor care conduc aceasta tara . Ei trebuie sa dea exemple prin pedepsirea coruptilor , de la toate nivelurile . Atunci romanilor le v-a pieri teama ca divulgand fapte ilegale vor avea de sufert de pe urma celor corupti .
|