View Single Post
Vechi 11.06.2010, 13:53:22
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Pastor baptist curvar și pederast: http://www.ethicsdaily.com/news.php?viewStory=11877
Pastorii baptisti din America nu sunt pastorii nostri, domnule Mihnea. Ce scrieti e posibil, nu cunosc toate cazurile din America , mai ales ca acolo sunt baptisti de nu stiu cate feluri, carismatici de multe feluri, etc...numai numele a ramas de ei ca doctrina o amesteca [,] cu cea a altor culte. In America e posibil orice.
In postarea respectiva eu vorbeam strict de pastorii nostri, caci la ei v-ati referit dvs. Cultul nostru se numeste "Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România". Si cu privire la el se adevereste ce am spus dinainte.

Pe de alta parte, un caz izolat nu inseamna dogma sau obicei tolerat. Asa cum dvs nu v-ati asumat preotii homosexuali, dati-ne voie sa nu ni-l asumam nici noi pe acesta.

In bisericile neoprotestante [din Romania, cel putin], si ma refer aici la cultele baptist, adventist, penticostal, pe care le cunosc, un pastor nu este tinut in functie numai pentru ca odata a fost investit cu har prin punerea mainilor. Asa cum la Saul nu a mai contat ungerea cand a pacatuit si Dumnezeu s-a indepartat de el luandu-i autoritatea, la fel se intampla cu orice pastor/preot/prooroc/apostol/sau orice ar fi daca pacatuieste grav si staruie in pacat . El trebuie demis din functie si tratat ca un simplu membru pana se pocaieste, apoi depinde numai de Dumnezeu si de pocainta lui daca va mai fi vreodata ce a fost.

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Problema este că pastorii dumneavoastră, adică pastorii (neo)protestanți, oficiază căsătorii homosexuale. Biserica lor, adică protestantă, adică una din Bisericile grupării dv, aprobă acest lucru la cel mai înalt nivel. Iar adevărata mârșăvie este să negi acest lucru, după ce vezi pus online comunicatul oficial al acelei "Biserici" care conține asemenea trist adevăr. Ei bine, nu am auzit de asemenea căsătorii între sodomiști oficiate nici în Biserica Catolică, nici în cea Ortodoxă.
Nici eu nu am auzit de asemenea casatorii in Biserica in care merg. Nu am auzit de fapt nici de homosexuali. Dimpotriva, stiu un pastor adventist din Canada, care a renuntat la dreptul lui de a oficia casatorii tocmai pentru ca statul canadian ii obliga pe preoti/pastori sa nu refuze homosexualii care vin sa ceara cununia religioasa.
Nu neg ca ar fi altii care o fac, stiu si eu destui, dar, domnule Mihnea, nu sunt pastorii nostri. Trebuie sa va dezvatati de obiceiul de a-i baga pe toti in singura oala pe care o aveti. Biblia spune clar;

" să nu vă amestecați cu vreunul, care, numindu-se frate, va fi desfrânat, sau lacom, sau închinător la idoli, sau ocărâtor, sau bețiv, sau răpitor. Cu unul ca acesta nici să nu ședeți la masă."

Una este ca unul sa se numeasca frate protestant, alta e sa si fie frate...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14