11.06.2010, 13:56:45
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 07.02.2010
|
|
ia o piatra in gura!
Citat:
În prealabil postat de Radu32
tot felul de povesti cu iz paranormal, de parca am fi la casele bantuite de pe discovery !
oricum, trebuie vazuta si tratata cu atentie si solutia medicala !
si pe medici i-a lasat dumnezeu ca sa-i trateze pe oameni,si in cele mai multe cazuri, nici vorba de draci, sau demoni, ci e vorba de afeciuni psihice sau afectari psihologice,dintre care unele pot fi vindecate, iar altele mult ameliorate.
eu nu cred ca boala psihica trebuie sa fie privita sau tratata cu rusine, e o boala,la fel ca oricare alta,iar medicii specializati fac tot posibilul sa o trateze !
desigur ca nu trebuie ocolit si apelul la religie, si la preoti,calugari, care sa faca rugaciuni pentru insanatosirea mintii respectivului si a spirtitului sau !
Cele doua metode- cea psihiatrica sau psihanalitica si cea religioasa trebuie folosite conjugat, spre binele pacientului,caruia nu tebuie sa-i fie frica de medici si sa-i ocoleasca din fica sau rusine sociala, etc !
insa cel mai mare medic ramane Dumnezeu, desi uneori lucreaza prin medici in mod concret,si numai Dumnezeu poate rezolva toate cazurile !
din partea mea urez sanatate maxima si grabnica insanatosire celor in nevoie !
|
Iar incepi?unicul ce trebuie sa mearga la doctor esti tu!tu chiar nu pricepi ce aici s-a explicat f clar.Catisma nu e dusa cu sorcova,are un atac demonic de diverse tipuri.atat de greu iti e sa pricepi?da documenteaza-te in privinta demonologiei si apoi poti trimite omul la dr.ce sa ii faca dr catismei?cel mult sa joace carti impreuna.sau sa ii dea niste medic sa reziste la tot ce i se intampla.nici o pastila din lume nu o va scapa de drac.stiai ca in spitalele de psihiatrie sunt f multi oameni posedati ce se manifesta ca niste bolnavi psihic?ei vor sta acolo toata viata si vor lua medicamente degeaba.leacul lor e la biserica.in cazul lor medicul psihiatru e un simplu decor! fa bine si abtine-te.e a doua oara cand vii cu asemenea aberatii!
|