View Single Post
Vechi 11.06.2010, 14:44:10
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

"Cand n-ai nici-o sursa de venit stabila sau castigi ceva banuti azi si maine , nu ...e tare greu sa ai permanent grija zilei de maine.
Din mesajul pe care i l-a scris Pelerinului spune ..,, sa-mi pot lua de ale gurii cand mi se face foame ,,
cuvintele acestea spun foarte mult."

Cata dreptate ai draga Sia!
Sa multumim neincetat bunului Dumnezeu ca nu santem in situatia lui!!!
Cine poate sa-l ajute, s-o faca neconditionat.
Am citi intr-o carte si citez: " Dumnezeu este iubire si cel ce ramane in iubire ramane in Dumnezeu si Dumnezeu in El (I Ioan 4,16);
"Fiecare din noi sa-si ajute aproapele ", aceasta este menirea data de Dumnezeu tuturor persoanelor create de El, nu numai unor alesi. Sa nu te astepti la o slujire rasunatoare, importanta: numara-te de pe acum printre cei ce intind o mana de ajutor semenilor lor si-ti vei da seama ca, daca ii vei adresa o vorba plina de caldura, de incurajare fratelui tau, vei prinde si tu mai mult curaj si avant pe drumul vietii tale crestine."

Maica Domnului si toti sfintii dragi sa-l acopere pe tanarul Nicolae sub sfantul ai Acoperamant si sa-i dea putere sa rabde toate problemele prin care trece din frageda pruncie!