Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Curios lucru: doar adventiștii sunt creștini care cred ce spune Scriptura fiindcă doar adevntiștii contestă că judecata vine imediat și numai ei nu cred în învierea sufletelor înainte de Advențiu. Toți ceilalți: catolici, ortodocși, baptiști și penticostali pesemne că trebuie să fie cretini și nu creștini, din moment ce ei nu știu să citească Scriptura.
Mda, ce să avem în comun ?
|
Domnule doctor, discutia era despre invierea mortilor. Ati intrebat, ironic, daca adventistii stiu cand se va intampla acest eveniment. Legat de acest aspect, majoritatea crestinilor cred la fel (asa cum am aratat in postarea anterioara).
Dvs. vorbiti despre nemurirea sufletelor si judecata imediata. Aici, intr-adevar, sunt diferente. Dar, nu diferentele reprezinta tema discutiei.
P.S. Suferiti de vre-un complex? Am observat ca, atunci cand primiti un raspuns direct, care nu este pe gustul dvs., incepeti sa spuneti neadevaruri, deviati discutia spre un alt subiect sau evitati dicutia.Incoerenta sau lipsa de verticalitate pot fi niste simptome. Este specialitatea dvs. sa puneti diagnosticul.