View Single Post
Vechi 11.06.2010, 15:43:29
ioanaz's Avatar
ioanaz ioanaz is offline
Member

Data înregistrării: 18.06.2009
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu nu stiu, chestia asta cu "incalzirea globala" nu e asa globala. Adica sunt regiuni unde nu prea mai este vara, se tot raceste vremea si ploua des. Treptat nu mai avem vara (in unele tari din vestul Europei de ex.).
Asa ca as avea nevoie de explicatii pe tema asta.
In rest da, trebuie sa avem grija de natura.
Nu stiu acum cat si in ce fel se poate recicla. Nu este asa usor nici asta.
Si depinde si ce anume consum sa reducem.
In anii 80 n-aveam caldura, electricitate, etc., se facea economie. Acum ne intoarcem la aceleasi vremuri, vad. Ce fel viata trebuie sa mai traim, cat sa mai economisim? Platim preturi imense si tremuram de frig, ne chinuim ochii etc. Trist.
Iti trimit tot asa un link cu ceva explicatii despre ce inseamna incalzirea globala (efect de sera) si faptul ca aceasta nu inseamna incalzirea climaterica: http://www.youtube.com/watch?v=cxX-r4DDQ84
Reciclare se poate in multe feluri: refolosi hartia la xerox, dupa care dusa la un centru de reciclare, refolosi peturile, sticlele,etc.
Daca reduci consumul la electricitate nu inseamna costuri mai mari, dimpotriva becurile economice sunt solutia, scoate aparatele din priza cand nu le folosesti(in afara de frigider bineinteles). De asemenea mersul pe jos sau cu bicicleta e mai ieftin ca cel cu masina (asta dupa ce ai cumparat bicicleta bineinteles).
De asemena motoarele de cautare Google omoara cate un pui de foca la fiecare click (folosesc foarte multa energie pentru cautare, ..., topirea ghetarilor, moartea ursilor polari si a puilor de foca).
Daca ai respect pentru natura o sa fii de acord cu mine. Hai sa nu fim negativisti din start. Solutii avem, depinde doar de noi sa le punem in aplicare.
Iti doresc numai bine si Dumnezeu sa ne ajute!
Reply With Quote