Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 02.05.2007, 16:05:58
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Scuze,am gresit,nu Saurian ci Antonie ti-a recomandat cartile"Intoarcerea la Hristos"de Ioan Ianolide si "Pentru cine bat clopotele la Tanacu".
Am fost la manstiri si inca merg, ba chiar si la conferinte ortodoxe...
Spuneam doar ca, asa cum s-a dovedit, in afara de postarile altora de pe net nu ai fost in stare sa imi dai exemple de "mari duhovnici" care sustin cazul tau...
Stiai ca Parintele Iustin Parvu s-a opus inmormantarii pr. Calciu (pe care il tot incoci tu) in manastirea Petru Voda?
Am citit cartile indicate ...
Cat despre nick-name...l-am ales potrivit...sunt un om simplu, un mirean, gandesc si ma exprim liber.
Te-am intrebat din ce grupare faci parte pentru ca la alt topic cineva se intreba daca sora ta este crestin-ortodoxa...
Inca ceva am fost si la manastiri de maici si de calugari si nu am avut probleme. Chiar am prieteni in randul lor. Ce nu ai inteles tu este ca nu m-a suparat maicuta "X" ca persoana ci faptul ca, imbracata in rasa monahala s-a dovedit o apriga "iobitoare de arginti".
Dar deja suntem (iar) off topic iar tu nu ai adus (din nou) argumente concrete pentru criminalii de la Tanacu.
Cumj poti fi ortodoxa cand nu esti de cord cu conducerea BOR. Neascultarea nu te exclude din sanul Bisericii?