View Single Post
Vechi 11.06.2010, 16:04:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

In dreptul numelui meu scrie "protestant" pentru ca nu am avut alta optiune. Cele patru optiuni erau : catolic, ortodox, protestant si alta confesiune . Verificati, va rog. Eu sunt penticostal, penticostalismul face intr-adevar parte din ceea ce generic se numeste protestantism, adica orice cult crestin afara de catolici si ortodocsi, dar nu e o religie. Religia e crestina, denominatia penticostala. Daca va deranjeaza eu imi pot schimba profilul, dar nu pot scrie penticostal . Dar majoritatea stiu ca sunt penticostala, nu am ascuns-o niciodata asa cum , foarte dragut, incercati sa insinuati.

Ca sa va mai informati despre ceea ce inseamna protestantismul:

[COLOR=#0000ff]http://ro.wikipedia.org/wiki/Protestantism[/COLOR]

"Termenul "protestant" reprezintă o noțiune generică pentru diverse confesiuni organizate după ideologii creștine și având structuri ecleziastice proprii. În general, prin confesiuni protestante se înțeleg acele culte care își au rădăcina istorică în reforma religiei romano-catolice inițiată de Marthin Luther "
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 11.06.2010 at 16:07:01.