Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
În dreptul numelui dv scrie religia "protestant". Prin urmare, pastorii Bisericii Protestante din Suedia care au hotărât să oficieze căsătorii homosexuale sunt pastorii dv. E foarte simplu: din moment ce sunteți protestantă, iar ei sunt protestanți și sunt pastori, înseamnă că sunt pastorii dv. Nu sunt cei de la locul în care vă adunați, ci cei din altă țară, care aparțin aceleiași Biserici a dv. În cazul în care nu sunteți protestantă (adică: luterană, sau aparținând Bisericii de la Augsburg), modificați-vă profilul cu denumirea exactă a alcăturii ecleziale căreia aparțineți, așa cum face toată lumea de bună credință de pe acest forum.
|
Desi am mai postat asta, mai postez o data. Daca ai citit Apocalipsa ai sa vezi ca fiecare biserica e luata independent si analizata. De ce? De ce nu a zis Domnul Iisus un mesaj comun celor 7 biserici ci le-a luat si le-a analizat separat? Din spusele tale toate bisericile apartinand aceleiasi confesiuni sunt in aceeasi oala si nu e adevarat. Ti-o demonstreaza chiar Sf Scriptura.
Apropo, ce confesiune erau bisericile din Apocalipsa?
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
A spune "nu sunt pastorii mei (personali)" e la fel de absurd ca și când aș spune că un cutărică preot catolic pedofil din America nu este pastorul meu, slujind în altă parohie. Ergo, în Biserica Catolică nu există preoți pedofili, fiindcă e unul singur, suferă de prostată și nu a făcut avansuri fiului meu.
|
Nu are sens sa ducem discutia in astfel de directii. Sunt multi slujitori in BC care au probleme, si nu poti nega asta.