View Single Post
Vechi 11.06.2010, 16:27:28
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dar nu ați răspuns la întrebarea pe care v-am pus-o: sunt penticostalii din SUA în aceeași comunitate eclezială în care sunteți dv, sau sunt două cumunități diferite ?
Din cate stiu eu doar orientarea este penticostala ca si la noi. Insa Cultul penticostal din Romania este o organizatie autocefala, relationeaza si conlucreaza cu fratii din alte confesiuni [fie ei penticostali, baptisti, adventisti, etc] dar nu poate lua decizii in alt cult sau in afara Romaniei si nici cei din afara nu ii pot influenta deciziile decat cu sfaturi bune. :)

Pe de alta parte, daca eu plec in SUA , si nu vreau sa fiu sub comanda cuiva, imi pot face o asociatie/cult pe care sa-l numesc Biserica Penticostala a Dorianei [sac!] si nimeni nu va avea nimic cu mine. Dar ramane de vazut cat va fi de Biserica si cat va fi de penticostala. Sunt multi care au facut asa ceva. Totul e posibil in democratie. De aceea nu ma pot pronunta in ceea ce-i priveste.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14