View Single Post
Vechi 11.06.2010, 16:57:20
Scotianul
Guest

Implicit Bun post

Citat:
Īn prealabil postat de carmina Vezi mesajul
off topic.

Ce avem in comun? Un sir nesfarsit de neputinte in fata necazurilor, a bolilor care ne devasteaza trupurile si sufletele; dar mai avem si solidaritatea, umilinta de bunavoie pe care unii dintre noi o numesc smerenie, dorinta de a-l ajuta pe cel de langa tine, asta indiferent de rasa, religie sau sex.
Aseara pe B1 TV am primit o lectie de la doi medici de origine turca care, pe langa faptul ca ajutau pe toti oamenii care ii cautau, fara nici un fel de deosebire, se implicau ei insisi dpdv emotional alaturi de pacientii lor. Indeosebi mi-a placut faptul ca nu refuzau pe nimeni dintre cei care bateau la usa lor. Vazandu-i si auzindu-i am inteles ca de fapt, dincolo de toate declaratiile noastre care mai de care mai sforaitoare, acesti oameni, necunoscuti ei insisi de trecatori, puneau in practica ceea ce Hristos cere de la noi toti - dragostea de semen, cea mai presus de toate.

Aseara am inteles ca smerenia si dragostea fata de aproapele tau, va atarna greu in balanta in momentul judecatii. Care va fi asa cum va hotara Dumnezeu.
gata, am terminat.
O lectie extrem de utila.Cel putin pentru mine.