02.05.2007, 17:08:56
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.03.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,daca nu ma exclude Dumnezeu de la EL,nu stiu de ce m-ar exclude oamenii care judeca gresit si nefondat pe aproapele.Si pe Mantuitorul L-au judecat dupa legile oamenilor,iar nu dupa cele ale LUI DUMNEZEU.Scriu undeva Evanghelistii si altii ca ei in Sfanta Scriptura si Sfintii mari ai tuturor timpurilor,ca oamenii trebuie sa se urasca si sa se omoare intre ei?Cel rau si ai lui slujitori,cu totii,nu vor sa fie eliberati Parintele si cu celelelte Maicute pt.ca uraste oamenii.Tu,cu mandria ta,unde poti ajunge? uite unde se poate ajunge,la ce judecati pripite si neadevarate.Esti tu judecatorul meu cumva si nu stiu eu aceasta?Fii sigur ca ne vom intalni la Judecata Universala si sa vezi ce o sa iti mai faca semne cu mana Parintele si Maicutele din Rai,dupa ce ii va fi iertat Dumnezeu,caci toti avem pacate,de ce iti mai adaugi tu altele in plus,judecand ceea ce altii au judecat,de fapt.Dar mie imi este frica de Dumnezeu mai inainte de toate si,numai si numai de El ma tem,de aceea prin iubire de aproapele,sper sa imi ierte si mie din pacatele mele cele multe,caci sunt destule.
|
Repet: nick-name-ul l-am ales potrivit. Sunt un om simplu, un mirean, gandesc si ma exprim liber.
Nu mi-si raspuns la o intrebare: Cum poti fi ortodoxa cand nu esti de cord cu conducerea BOR. Neascultarea nu te exclude din sanul Bisericii?
|