Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 02.05.2007, 18:04:47
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,nu ai inteles chiar nimic din mesajul precedent:eu prefer LEGEA LUI DUMNEZEU CARE ESTE LEGEA IUBIRII,iar nu pe a oamenilor,a acelora care judeca cu inversunare pe aproapele,vrand sa-l reduca la tacere.Dumnezeu este PRIMUL,inainte de toate, iar pt.mine El este Totul si Intregul din viata mea.Din moment ce IL iubesc pe EL si pe aproapele meu,nu stiu de ce te gasesti tu,"mai rasarit"sa imi tii mie prelegeri.Nu eu am inceput sa te iau peste picior,doar ca nu am ramas mai prejos si ti-am raspuns cu aceeasi moneda.Doare?Nu uita ca si pe mine m-a durut caci sunt si eu om cu simtaminte,si m-a deranjat cand tocmai tu,slujitor fidel al B.O.R.,cum te consideri,lovesti pe aproapele cu ironii fine si altele ceva mai dure.Ce ai cautat,ai gasit.Dupa cum vrei sa iti faca tie oamenii,fa-le si tu asemenea,e o vorba de DUH a Mantuitorului,din Sfanta Biblie.Si cu toate astea eu nu am nimic personal cu tine-adica impotriva ta-nu te cunosc,nu ma cunosti,si nici nu as vrea aceasta,tu m-ai atacat primul cu vorbe si judecand in pripa.
Tot nu mi-si raspuns la intrebare: Cum poti fi ortodoxa cand nu esti de cord cu conducerea BOR. Neascultarea nu te exclude din sanul Bisericii?