Citat:
În prealabil postat de Catalina
Vor bani , Mirela , multi bani ... Au cerut 300 de milioane lei vechi si pensie
|
Catalina, daca asta este problema principala cum de nu ati ajuns la o intelegere.
Iar pentru a evita aceste compensatii sunt
tot felul de metode... pe care multa lume cu probleme le aplica foarte frecvent pentru a evita amenzi si restituiri. Nu este bine sa le enumeram acum...Nu prea vad cum ai putea gasi ACESTE solutii AICI deoarece noi nu suntem avocati, eu zic ca ar fi bine sa continui sa-ti cladesti o strategie cum sa eviti sa platesti si sunt convins ca o ai:dozingoff: insa.... PRESUPUNE MARI SACRIFICII si mai ales
renuntari, stiu...insa problema este cum vedeti voi, familia voastra, iesirea din acest circ, si
care sunt prioritatile voastre?
Din nou repet,
Ce vreti voi de fapt in acest punct in care se pare ca mai mult ca sigur veti fi condamnati, oare nu vreti sa ajunge-ti la o intelegere?
Noi ce putem face decit sa ne rugam pentru voi si sa speram ca vom fi auziti si poate sa ajutam cu cite o suma de bani, fiecare cit poate asa ca la cheta la Biserica.
Revin si la comentariul Mariei, ca daca incerci sa transformi acest proces intr-o cruciada impotriva coruptiei eu zic ca e mai greu si te lupti cu morile de vint...
Doamne Ajuta! si iertati daca am gresit cu ceva spunind aceste lucruri