Citat:
În prealabil postat de KittyNou
Cum? Eu am invatat la scoala si pe toate cartile de istorie scrie ca au murit minim 5,2 milioane si maxim 6 milioane de evrei si tu vii mie si-mi spui ca stii adevarul, ca nazimul a omorat numai 10.000??? Ce respect ai tu de fata de barbati femei si copii care au murit deoarece erau EVREI?!
|
Tu nu stii ca invingatorii scriu istoria? Asta nu inseamna ca invingatorii sunt cei drepti. Ai fi surprinsa daca ai stii cat de multa istorie este falsa.
Se prezinta tot felul de minciuni in ziua de astazi. Ca in Holocaust au murit 6 milioane in loc de 10.000, ca Antonescu a fost un criminal si nu un erou national, ca Mihai Eminescu a fost doar un poet amarat si nu si un om politic si nationalist indarjit si ca acesta a murit de nebun sau alta boala a mintii in loc sa spuna ca a fost ucis de masonerie.
Nu mai fii asa naiva. Nu mai crede tot ce vezi in jurul tau. Cerceteaza mai presus de toate. Sa nu ai nici o farama de incredere in manualele scolare.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|