225. Liderii pucioși propovăduiesc sărăcia poporului român
225. Liderii pucioși propovăduiesc sărăcia poporului român (II)
Jaful generalizat al țării, practicat cu insolență de 20 de ani încoace, distrugerile nesăbuite și risipa, incompetența guvernelor care s-au succedat unul după altul, iminența catastrofei financiare, toate acestea sunt cosmetizate dintr-un condei de către pucioși, care le prezintă ca “certare de la Dumnezeu”, pe care românii trebuie s-o primească cu stoicism și cu grumazul plecat în țărână. Soluția pe care ei o oferă românilor este supunerea necondiționată sub un regim politic nou, “teocrația pucioasă”, care promite că a venit vremea și a doua venire a lui Hristos a avut loc deja la Pucioasa, după cum era scris în Scripturi:
“O, neam român, Eu voi birui omul și voi fi biruitor! O, nu te teme de suferința ta cea de la lipsuri, ci teme-te de suferința cea care vine peste tine de la păcat, tată! Adună-te lângă cuvântul Meu și vezi ce vrea el de la tine și ascultă-l pe el, căci gura Mea grăiește peste tine spre mântuirea ta și nu spre răul tău! Primește de la Dumnezeu certarea cea pentru tine, și nu ca de la om s-o primești, căci Eu nu vreau, tată, să cazi tu sub stăpânire la neamuri străine, care n-au alegerea ta, dar care știu de ea încă de la începutul tău cu Mine când Tatăl te-a dat Mie la nașterea Mea ca să fii a Mea la întoarcerea Mea spre sfârșit de timp, căci atunci când M-am înălțat la cer după patima Mea, cu care am plătit viața omului care vrea să aibă viață, îngerii au spus că iarăși va să vin, și acum împlinesc așa, căci a venit vremea, și toate arată că a venit, așa cum este scris.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)
Poporul român nu trebuie să se mai revolte împotriva regimului actual (considerat a fi dacă nu bun, măcar acceptabil, căci oferă speranța unei “tranziții” către pucioșismul teocratic), ci să se învețe cu sărăcia. Iar dacă nu va asculta de “Dumnezeul” Pucios și nu va răbda toate câte vin peste el, va fi dat la o și mai mare certare:
“Eu te îndemn spre liniște, neam român, și spre răbdare, tată. Învață-te cu sărăcia și cu puținul din toate, așa cum Îi place lui Dumnezeu să trăiești, căci viața cea plină de plăceri te smulge de sub ocrotirea Mea și te dă slugă la alt stăpân, stăpânitorul întunericului acestui veac, care are ca hrană duhul lumii. Eu, Domnul, te dau spre certare dacă nu dai să asculți povața Mea cea de viață, și te voi spăla frumos, căci ție îți trebuie cămășuță nouă, și trebuie să te speli pentru ea. Eu, Domnul, îți întăresc răbdarea și te învăț să înțelegi că toate câte vin peste tine sunt spre facerea ta cea de la Mine și sunt spre curățirea și spre învierea ta apoi, și bine îți va fi ție dacă vei asculta, dacă vei deschide Domnului când El bate să-I deschizi, o, țara Mea cea de azi! Cine are urechi de auzit, să audă cu ele ceea ce Duhul grăiește peste tine, o, neam român, iar celui ce aude, Eu îi voi da lui! Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)
Liderii pucioși sunt prezentați ca fiind interfața dintre “Dumnezeul” Pucios și poporul pucios, iar în această calitate ei sunt infailibili. Greșelile care eventual mai apar în poporul pucios le aparțin exclusiv supușilor, cotați ca fiind “fii necrescuți și greșiți”:
“O, poporul Meu, le-am spus celor ce-ți dau de la Mine cuvântul Meu, că mic și umilit să fii, înseamnă să crezi cum spune altul pentru tine sau despre tine cum ești, și nu cum spui tu sau știi sau vezi, și atunci ești ceea ce vrea Dumnezeu, Care vine spre tine cum știe El. Le spun celor necrescuți, celor încă semeți prin mintea și prin duhul lor, le spun despre cei ce Îmi stau porți între Mine și poporul Meu ca să vin cuvânt la popor, și le spun despre ei la toți care vin spre lucrarea Mea ca să fie cu ea, că Eu, Domnul, nu greșesc prin ei, dar ei greșesc prin voi, o, fiilor necrescuți, iar voi sunteți greșiți, și iată câtă depărtare între Mine și voi! Iar între Mine și voi îi am pe ei, fiilor, ca să puteți voi fi aproape sau departe de Mine cu cele din voi sau de la voi.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfintei Virginia” apărut la Pucioasa în data de 9 iunie 2010)
Liderii pucioși ar trebui să dea ei primii exemplu de sărăcie de bunăvoie, înainte de a o propovădui altora. Să renunțe la telefoanele mobile, la care vorbesc cu orele. Să renunțe la mașini scumpe în favoarea căruței sau a mersului pe jos care e mai sănătos. Să renunțe la privilegiul de a locui boierește, la separeu, legănându-și lenea la “legănuț”, ci să stea în chilii de rând, așa cum stau și supușii lor. Să nu mai mănânce altă mâncare și pe la alte mese decât mănâncă toată obștea. Să nu se mai bucure la bani nemunciți, primiți de-a moaca de la cei care fură de la alții. Să pună și ei osul la treabă, muncind cu mâinile lor ca apostolul Pavel, nu numai să dea “indicății” altora, ce și cum să muncească. Să fie tuturor slugă, așa cum spune Scriptura, și nu șefi despoți de care toți supușii tremură de li se leagă limba în gură.
|