View Single Post
Vechi 13.06.2010, 22:24:19
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Cele mai mari grămezi de copii uciși se adună în avortoare. În zilele noastre. În plin umanism. În democrație. În țări conduse de guvernăminte care trâmbițează despre drepturile omului. Auschwitz-ul nu e în Germania, cu 60 de ani în urmă. Auschwitz-ul este după colț. Acum.
Cu atat mai mult este tragic ca nu s-a inteles lectia istoriei.Daca ajungem sa minimalizam asa ceva este grav.Foarte grav.Faptul ca se repeta in alta forma este doar o dovada ca devenim,pe zi ce trece,din ce mai aproape de forma perfecta a ticalosiei.Am citit recent o carte care m-a impresionat profund
http://www.agnos.ro/magazin/product_...products_id=36
In acele timpuri mai existau si altfel de oameni.Numai ca acestia sunt pomeniti rar.Raul este mereu prezent domnule Dragomir.Noi suntem mereu tentati sa stam la umbra raului pt ca ceea mai grea si mai frumoasa cale este cea a Credintei.Calea raului este usoara si te scapa de mustrari de constiinta.Ceea a Credintei este grea pt ca te lupti cu tine in primul rand.Asa cred eu.
De aceea resping,poate violent,orice extremism de orice tip.Sunt multe lucruri cu care nu sunt de acord,sunt multe lucruri pe care le pot accepta chiar daca nu le inteleg.Dar nu pot fi de acord cu ridicarea raului,in oricare din formele sale.
Am si eu momentele mele cand vad lucururi pe care varsta si drumurile prin lume si viata mi-au demonstrat ca se termina,mereu si invariabil,prost.Am vrut doar sa trag un semnal de alarma.Poate direct sau brutal dar ca sa nu uitam la ce se poate ajunge din diferite motive.

Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti
Reply With Quote