View Single Post
Vechi 02.05.2007, 22:33:32
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Calator ,de ce nu esti bun si sa gandesti inainte de a lovi pe cineva care este cazut la pamant ? Te afli in casa Domnului . Eu , asa am considerat cand m-am logat pe acest forum , ca fiind casa lui Dumnezeu si ca aici voi gasi intelegere si ajutor . Daca suntem vinovati , asa cum zici tu , de ce nimeni din justitia romana nu a mers pe adevarul faptelor si au fost nevoiti sa minta si sa masluiasca probe , pt al face pe fiul meu un infractor ?
Daca ai fi dat atentie la ceea ce am scris eu , ti-ai fi dat seama ca fiul meu nu este vinovat de leziunile suferite de infractor , ci infractorul sau altcineva este vinovat de ceea ce i s-a intamplat . Eu am probe pt cele spuse . Nu am nevoie de medic psihiatru sau un psiholog ,asa cum imi recomanzi tu ,subtil , ci am nevoie de o justitie cinstita si dreapta ,asa cum ar trebui sa fie in aceasta tara ! Eu m-am documentat in domeniul medicinei si am destule cunostinte pt a-mi da seama ca sfatul tau nu isi are rostul .
Am consultat medici psihiatri si te asigur ca pe cei mai buni , dar nici unul dintre ei nu mi-a zis ca sunt nebuna , ci mi-au spus ca am nevoie de liniste sufleteascasi , pt a iesi din starea de neliniste in care ma aflu , din cauza unor infractori ,carora tu le iei apararea si ca durerile de cap pe care le am datorita loviturilor primite le voi simti mult timp de aici incolo . Viata mea si a familiei mele nu conteaza ? Cine esti de fapt tu ?
De ce nu intelegi ca noi mergeam la Politie in momentul in care am fost si noi atacati , ma refer la mine si sotul meu ? Nu ai inteles ca noi nu ii cunosteam pe infractori , deoarece nimeni nu ne spusese cine sunt cei care l-au batut pe fiul meu ?
Nu am scris ca sotul meu tocmai pe infractori i-a intrebat cine l-a batut pe fiul nostru ? Si acestia a dat semnalul infractorului Argeseanu ,printr-un fluierat si acesta a venit la noi si ne-a atacat , asa fara motiv !
Nu vreau sa am o discutie in contradictoriu cu tine . Daca ai fi citit cu atentie ceea ce am scris eu , ti-ai fi dat seama despre adevarul faptelor .
Ma asteptam si la astfel de comentarii negative din partea unora de pe acest forum . Nu duc o lupta cu coruptia din justitie , ci imi apar drepturile , prin orice mijloace legale si cred ca este bine de stiut de toti romani ceea ce se intampla in tara asta . Calator , noi am avut o discutie in particular pe messenger si mi-am dat seama ca tu nu esti ceea ce pretinzi a fi . Mi-ai verificat cunostintele ,intrebandu-ma ce carti de psihologie am citit si ai afirmat niste lucruri neortodoxe . Eu ti-am spus ca nu am prejudecati , ca eu nu judec pe nimeni si ca numai Dumnezeu are puterea de a judeca pe fiecare !
Este bine sa nu fim rai unii cu alti , ca niciodata nu sti ce iti rezerva viitorul .
Viata nu este asa de roz , precum cred unii dintre noi .
La cate am patimit si cate patimim , in momentul de fata ,o rautate in plus nu ne mai atinge .
Dumnezeu cu tine si cu noi toti .

Reply With Quote