Draga mea eu nu -s in casa Domnului ci la mine acasa dar si in casa Domnului tot la fel as spune. Sotul tau s-a dus sa "intrebe" cu bata in mana ceea ce spune multe. In alta ordine de idei nu ti-am verificat nici un fel de cunostinte si nici nu afrim lucruri neortodoxe Acuma depinde ce insemna pt tine ortodox Pana la urma spun ce cred avand in vedere anumite lucruri, Imi pare rau ca esti in o asa situatie si cred ca te zbati de o mie de ori mai mult de cat o face fiul tau. Daca chiar crezi ca a fost batut de nsite infractori asa din senin pe strada esti un pic cam nerealista.
Inteleg ca esti diperata, cred in existenta coruptiei asa cum cred ca situatia fiului tau nu este deloc intamplatoare. Viata ta si a oricarui conteaza dar singura ca ai scris ca el a lovit cu bata (o singura data).
Pana la urma ceea ce cred eu este nesemnificativ si pentru tine si pentru desfasurarea in viitor a actiunii. Daca te gandesti la o forma de ajutor concreta pe care cineva de pe forum ti-o poate acorda scrie. Povestea am inteles-o cu totii mai mult decat niste sfaturi ortodoxe (pe care oricum nu le vei pune in aplicare caci ar insemna sa accepti cu seninatate ce ti-a dat Dumnezeu adica aceasta incercare si sa nu cauti dreptatea pe pamant ci in cer) Astea suna destul de ortodox nu?
|