View Single Post
Vechi 14.06.2010, 16:14:28
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner Vezi mesajul
Proorocia mincinoasa a puciosilor spunea altceva: nu ca Mihai I va reveni ca simplu cetatean al R.S.R., ci ca va veni ca rege al Regatului Romaniei. Asa ca, abdicat cu forta sau nu, furat sau nu, amagit cu vorbe sau nu, regele e in aceeasi postura ca si cea din 1947, decembrie 30: simplu cetatean.
Teocratia e altceva decat crezi tu. Pune mana si mai citeste.
Proorociile nu trebuie crezute orbeste, caci in vremea din urma se vor ivi si s-au ivit deja multi prooroci mincinosi. Ma mir ca desi il consideri pe Alexandru "prooroc mincinos", totusi crezi prostia aceeea cu banii de aaur, unul de 100 grame, alturl de 10 grame, cu denumirea de "Caesar" si "decicezar". Dar nu e singura inadvertenta pe care ai sustinut-o pe acest Forum.
Toti care au facut proorocii mincinoase - deci si puciosii tai, care ieri erau Regalisti, azi sunt Basinisti - sunt prooroci mincinosi.
Ia arată-mi ce spune proorocia ''mincinoasă'' despre regele Mihai și să vedem noi cât s-a plinit din ea. Și uite că nu e chiar un simplu cetățean cum pretinzi dumneata din moment ce a primit înapoi castelul, muntele și iubirea poporului român. Nu e așa de simplu că prima oară după '90 nu l-a primit ispisisikaa deloc iar apoi abea de l-a primit și abea abea i-au retrocedat drepturile sale, iar dreptul suveran nici până astăzi, deci El a plinit proorocia, mai rămâne justiția și poporul ca s-o împlinească! Lucru pe care Domnul nu-l va plini niciodată cu forța, ca să ne înscăuneze în mod dictatorial pe regele pe care toată țara l-a trădat judecându-l absurd. Deci proorocia s-a împlinit!

Uite ce a făcut Carol al II-lea în '38 și ai să înțelegi ce înseamnă Teocrație. Și abea apoi mă trimite la citit... ceea ce nu ai specificat.

Tu nu știi face deosebire între prooroci așa că aiurea tot îți dai cu părerea și se vede că nu știi deosebi și din faptul că zici că eu l-am făcut pe preotul Alexandru prooroc mincinos, când dacă ai fi citit ce am scris ai fi văzut că eu despre Jacob Lorber am zis că seamănă cu Marx sau Enghels și este asemenea lui Mahomed... dar proorocii mincinoși sunt cei ce vă învață să credeți că nu contează păcatele făcute împotriva proocilor și împotriva proorociilor, adică cum că nu contează dacă te lepezi de Cuvântul lui Dumnezeu, dacă bei, dacă fumezi, dacă desfrânezi, te semețești și dacă hulești... deci ăia sunt proorocii mincionoși care vă învață așa și cu care vă împrieteniți asemănându-vă și făcând ceea ce fac ei distrându-vă copios, adică mințind. Deci eu am susținut că ceea ce a scris preotul Alexandru este perfect valabil, căci de aia am și scris că soluția cu banul de aur numit Cezar este foarte valabilă pentru criza economică mondială ca să ieșim din dictatura bancară și teroarea deprecierilor din pricina profitorilor și speculatorilor pe curs și monedă.

Deci orbește vă contraziceți voi cu Dumnezeu și cu voi înșivă căci pe mine mă persiflați... eu nu mă supăr dar voi o să suferiți amarnic, dacă o să tot intoxiacați, viceversând la nesfârșit Adevărul.

Iar inadvertențe sunt în mintea celor superficiali, celor plini de nepăsare cu gândul, cu fapta, cu sentimentul, cu ascultarea și mai târziu, după ce or să cadă ei din cer, or să ajungă în iadul deznădejdii, căci nu iau aminte la prooroci și nici la proorocul Elisei pe care îl sărbătorim astăzi căci ei au lepădat Duhul Sfânt:

'''
Ilie este ridicat la cer. Inceputul misiunii lui Elisei. 21-25.
...
Iar Elisei a iesit la izvoarele apelor si a aruncat acolo sarea si a zis: "Asa graieste Domnul: - Eu am insanatosit aceste ape; de acum inainte nu va mai fi aici moarte si nici pamant sterp". Si sanatoase au ramas apele pana'n ziua de azi, dupa cuvantul pe care-l graise Elisei.

De acolo s'a suit la Betel. Si'n timp ce urca drumul, niste copii au iesit din cetate si-si bateau joc de el, zicand: "Urca, chelule, urca!" (adică 'urcă spânule urcă!' dacă am traduce la timpul nostru în cazul nostru, dacă ați citit Harap Alb, sau știți judecata lui Solomon cu regina neagră acuzată de minciună sau cum mamele care nu se știa al cui e copilul) Iar el s'a intors cu fata spre ei si i-a vazut si i-a blestemat in numele Domnului. Si, iata, din padure au iesit doi ursi si au sfasiat dintre ei patruzeci si doi de copii. De acolo s'a dus pe muntele Carmel, iar de aici s'a intors in Samaria.'''

Deci iată că voi cu siguranță, din păcate, nu vă cutremurați când susțineți despre cineva că este prooroc mincinos, probabil și Elisei pentru unii ca voi, tot prooroc mincinos este, că așa e pentru voi: Băsescu fiindcă e chel iar Boc fiindcă e prea mic, deci sunt necredibili ori sunt trimiși de spânul cel rău, pe când voi, voi batjocuriți cu folos și sunteți copiii unui prooroc nemincinos. ''Da'', și o să vă medalieze nenia iar tanti grijania o să vă servească cu o cafia neagră după care o să vă ghicească în zaț că o să scoateți cândva la plimbare ispisisika cia neagră a lui nenia de frica eretelui de pe umărul lui cel drept. Nu vă faceți iluzii, Adevărul și slava Lui Dumnezeu cândva se va vedea cu siguranță, căci este scris că ''oriceochi Îl va vedea și cei ce L-au străpuns''. Și atunci să vezi dumneata ce surprize-surprize și ce fețe-fețe or să facă unii... violet, firește.

Last edited by vsovivi; 14.06.2010 at 16:39:12.