View Single Post
Vechi 14.06.2010, 23:50:19
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

226. „Dumnezeul” Pucioasei trage din nou spamuri pe internet pentru neamul român

În spiritul cunoscut al propagandei pro-Băsescu lansată de liderii pucioși de mai mulți ani încoace, noi spamuri poluează spațiul virtual, cu îndemnuri la sărăcie, la resemnare și la înregimentare în rândurile pucioșilor răbdători și obedienți. În final suntem rugați să nu considerăm spamul, spam (ceea ce ni se pare de-a dreptul imposibil) și să-l dăm mai departe (ceea ce vom și face aici, după ce l-am trunchiat zdravăn, păstrând numai ce părea a fi esențial)

Iată așadar spamul pucios, în care suntem chemați să ne consolăm cu sărăcia (în timp ce alții se îmbogățesc în continuare pe înfundate):

----- Forwarded Message ----
From: "cuvantul.lui.dumnezeu@noul-ierusalim.ro" <cuvantul.lui.dumnezeu@noul-ierusalim.ro>
To: ..................@yahoo.com
Sent: Sun, June 13, 2010 258 PM
Subject: Dumnezeu grăiește iarăși peste neamul român

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român

[...]
O, grăiesc ție, neam român, să nu te necăjești că ești necăjit din pricina lipsei de bani sau de agoniseală pentru trai bun pe pământ, [...] O, cât te-am strigat, cât te-am strigat prin cuvântul Meu cel de azi ca să Mă auzi și să faci tu ascultare de cuvântul Meu, care vine pe nori la tine, țara Mea de azi! Eu ți-am vestit cu dor și cu durere și cu bucurie și cu mângâiere că ești țara Mea cea de azi, așa cum Tatăl te-a dat Mie la nașterea Mea pe pământ acum două mii de ani, o, și ce puțin dai tu să auzi ceea ce Dumnezeu grăiește peste tine prin râul Lui de cuvânt acum peste pământ!
[...]
O, țara Mea de azi, vin la tine cuvânt și te rog, tată, să nu mai bei decât de la Mine, căci duhul rău a făcut băutură multă, străină de Dumnezeu, iar ea se numește păcat, și apoi boală grea, și te rog să alungi de pe vatra ta tutunul
[...]
Eu te îndemn spre liniște, neam român, și spre răbdare, tată. Învață-te cu sărăcia și cu puținul din toate, așa cum Îi place lui Dumnezeu să trăiești, căci viața cea plină de plăceri te smulge de sub ocrotirea Mea și te dă slugă la alt stăpân, stăpânitorul întunericului acestui veac, care are ca hrană duhul lumii. Eu, Domnul, te dau spre certare dacă nu dai să asculți povața Mea cea de viață, [...] Cine are urechi de auzit, să audă cu ele ceea ce Duhul grăiește peste tine, o, neam român, iar celui ce aude, Eu îi voi da lui! Amin

09-06-2010

Link audio http://www.noul-ierusalim.ro/.......................

Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!

P.S. Nu ne-am supărat. De la cel ce n-are, nici nu ai motiv să-i ceri. Dacă “atotputernicia” de la Pucioasa a ajuns, biata de ea, să fie atât de dependentă de spamuri...