Citat:
În prealabil postat de cozia
Mare dreptate ai frate, insa ce te faci ca respectivii vor bani multi si PENSIE pe viata. Tu ii ierti dar ei din pacate nu!
Se pune problema tu cum ai proceda daca te-ai trezi in locul Catalinei?
|
Da, să mă ajute Dumnezeu ca pe lângă o situatie de acest gen să-mi dea si puterea să-mi port crucea!
Ce să zic mai mult... nu sunt în locul Cătălinei, dar CRED că prin vointă [credintă] s-ar putea vedea o portită, sau o fereastră deschisă, prin care să se poată iesi din situatie. Iesirea de care vorbesc este cea în care accept nedreptatea, plec capul si... Dumnezeu cu mila! Dar trebuie credintă... că aceasta ne este pusă la încercare în momente de cumpănă. Nimeni nu are credinta gata clădită si lucrătoare, dar străduinta...
Lasă, să nu mă ierte păcătosii ăstia [că păcătos sunt si eu], Dumnezeu să-i ierte! CÂT CREZI că vor suporta ei acesti bani dati ca pensie??? ATÂTA TIMP cât tu te rogi lui Dumnezeu să-i ierte, cât tu muncesti cât poti de mult ca să le asiguri lor pensia si să poti trăi si tu!!! CÂT CREZI??? Banii ăstia îi vor ARDE, îi vor OMORÂ, dacă nu se întorc.
DUMNEZEU ESTE DREPT !!! nu doar în Împărătia Lui, nu doar la Judecata noastră.
Doamne, miluieste-i pe toti păcătosii [dintre care cel dintâi sunt eu... ce bine ar fi să simt asta...]
Ionut