View Single Post
Vechi 03.05.2007, 07:56:34
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

Draga mea la ce mi-ar ajuta sa fac teste si ce teste as putea face? In primul rand esti mult prea implicata emotional (intr-un fel justificat) ca sa poti lua niste decizii corecte. In al doilea rand ma tem ca te zbati atat si fiul tau nici macar nu va da valoarea cuvenita acestui fapt (dar cine stie...). Tu ai nevoie de un avocat bun dar si sa fii un pic cu picioarele pe pamant in sensul ca ceea ce ar sustine avocatul ca si tine trebuie sa fie mai intai credibil. Cum poti sa spui ca de fapt fiului tau i s-a pus viata in pericol asa pe nepusa masa in timp ce statea de vorba la colt linistit cu iubita sa si inca un alt prieten. Acuma cand te uiti asa la el tu ce vezi sau ceilalti? Nici nu stiu cum sa spun sa nu te ranesc cu cuvintele mele. Arata el a "baiat cuminte?" Sau sa spui ca de fapt l-au batut ca sunt invidiosi ca are haine de firma asa cum mi-ai scris pe un mesaj privat (sunt niste copilarii) sau ca sa aiba aia faima. Pai daca vii cu asa niste povesti clar ca niic un avocat nu poate sa faca mare frana si la sf zici ca nu-s buni sau ca-s corupti.

Pana la urma e treaba ta dar cu asa niste argumente e cam greu. Pana la urma de noi depinde oricum f putin Chiar si finanaciar nu cred ca se mai poate face intelege intre parti dupa ce a inceput urmarirea penala (adica nu cred ca mai e posibil sa se retraga plangerile asta daca ceilalti accepta o oarecare suma de bani) Stiu ca treaba cu banii e uzuala. Asa a primit si o ruda de-a mea ca a avut norocul sa-i rupa mana cu cine s-a batut (bineinteles ca nu chiar din senin) aveau ei imparteala lor. Dar au ajuns laa cest acord si treaba a fost buna.

Mi -as place sa primesti cele scrise de mine nu ca pe o rautate si nici ca pe un test. Cauta un avocat care sa mai aiba experienta in astfel de cazuri Discuta cu el realist ca isi poate da seama cam cate sanse aveti Ai incredere ca vei gasi un avocat bun si il vei gasi. Sau ati gasit? Pacat ca in astfel de situatii conteaza martorii si mnulti sunt mincinosi ceea ce e mai greu de dovedit desi daca se da atentie la povestea lor se pot observa in timp niste variatii (ca mai uita omul minciuna) si astfel sa se arata ca s mincinosi
Reply With Quote