View Single Post
Vechi 15.06.2010, 20:11:18
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioanaz Vezi mesajul
Iarta-ma daca am reactionat impulsiv! Fiecare credem in Dumnezeu in primul rand. Apoi daca eu sustin o idee(aceea a responsabilizarii fata de mediu-care Dumnezeu l-a creat pentru noi, si care ramane mostenire copiilor copiilor nostri) n-o sa fim poate niciodata de acord. Fenomenele extreme din ultimii ani cred ca subliniaza existenta unor dezechilibre grave, majore, in natura : care poate purta sau nu denumirea de "incalzire globala". Insa fie ca se numeste sau nu asa, cred ca suntem datori sa ACTIONAM in semnsul protejarii naturii.
Imi cer scuze ca te-am contrazis, desi sunt total de acord cu tine. doar nu cu ideea asta de incalzire globala si efect de sera pe care ne cam obliga sa o credem, si prin intermediul ei ne obliga la alte lucruri, dar o las asa...

Eu stiam ca daca scoti incarcatoru din priza, atunci cand nu incarca, economisesti energie. Daca atunci cand te speli pe dinti nu lasi apa sa curga, economisesti apa. eu de obicei nu arunc apa care ramane in pahar si nu o mai beau, o pun la flori. daca opresti tv-ul d la buton si stingi beculetul ala mic, economisesti, si alte dastea mici care de fapt sunt importante. si reciclez si cele mai mici hartiute ca se aduna in timp cutii intregi. si mai sunt de parere ca mai bine reconditionezi mobila veche decat sa o arunci si sa iei alta.
Reply With Quote