View Single Post
Vechi 15.06.2010, 22:26:51
Zarathustra_revenind Zarathustra_revenind is offline
Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerinul Vezi mesajul
Si ce mi-e sila de ateii si rauvoitorii care vin special sa faca sminteala fara a fi deschisi cu sufletul ca sa inteleaga. Si bineinteles cu o atitudine abjecta in care daca se simt jigniti incep cu 'vai, dar voi crestinii nu sunteti cu iubirea, iertarea, cum de puteti fi asa rai'!?
Da, mi-e sila, nu stiu de ce stau ceilalti de vorba cu voi. Ca Dumnezeu se simte nu se descopera logic in posturi pe forum.
Inapoi la comentat pe hotnews.ro si altele de profil unde liber-cugetatorii sunt la ei acasa.
Dumnezeu sa ne ierte!
Exagerezi domnule Pelerin. Mie nu imi e sila de voi, ma distrati ca va contraziceti singuri cand proclamati pe de o parte mareata iubire pentru ca defapt iubirea sa fie doar pentru cei ca voi.
Nu ma simt jignit,pentru ca nu ma cunoasteti si nu stiti ce vorbiti, insa sper ca nu e asta atitudinea dumneavoastra de zi cu zi. Pentru ca una este sa iei in gluma tot felul de dogme ce se pretind a fi adevaruri absolute, si alta este sa iti fie sila de anumiti oameni. In primul caz esti poate cel mult superficial, in al doilea ghiciti dumneavoastra ce sunteti, macar din punct de vedere crestin :)
Reply With Quote