Sf nectarie in viata mea
AS dori sa marturisesc una din minunile SF Nectarie.De aproape trei ani mama este grav bolnava si am aflat intamplator de pe internet despre acest sfant.De ceva vreme locuiesc in italia si am aflat ca la torino intr-o biserica ortodoxa romana se afla moastele sfantului.Am plecat in cautarea bisericii fara ca sa stiu unde este ,dar cand am ajuns acolo mi sa spus ca moastele sfantului se afla intr-o alta biserica.Vroiam sa ma inchin la sfintele moaste si sa ma rog pentru mama mea care este grav bolnava.Am intrebat pe un dascal daca pot sa ma inchin la sfintele moaste si mi-a spus ca moastele se afla in sfantul altar si ca parintele le scoate din altar doar la sarbatori mari dar mi-a zis sa vorbesc totusi cu parintele care facea o slujba de pomenire ptr morti.Am intrebat-o si pe femeia care vindea lumanari daca as putea sa vad sfintele moaste si mi-a zis ca doar la sarbatori mari sint scoase moastele din altar.M-am dus sa vorbesc cu parintele si sa ii spun problema mea ca as vrea sa ma inchin la sfintele moaste dar mi-a zis sa mai astept un pic ca mai avea un pic de treaba.Dupa putin timp parintele a venit in biserica si sa dus in altar fara sa imi zica nimic dupa cateva minute a iesit din altar si avea in mana intr-o casetuta mica moastele sfantului NECTARIE si mi-a facut semn sa ma apropii si sa ma inchin la sfintele moaste .Nu imi venea sa cred ca sfantul Nectarie a facut minunea ca sa ma pot inchina la sfintele moaste,pentru mine a fost un semn din partea sf Nectarie ca el mi-a dat binecuvantarea de a ma inchina la sfintele moaste.Femeia de la lumanari a venit in biserica si ma privea uimita cum parintele a scos din altar moastele .Stiu din tot sufletu ca sfantu Nectarie o va ajuta pe mama mea sa se vindece ma rog din tot sufletu sa o salveze pe mama din ghearele boli .Dumnezeul parintilor nostri bine esti cuvantat amin.Pentru mine ceia ce sa intamplat in biserica este o minune din parte sfantului.
|