View Single Post
Vechi 03.05.2007, 14:29:59
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Draga Catalina ,
uite , eu ma bucur ca sant persoane care au pus punctul pe "I" si vor sa te ajute "acum" si nu maine .Cine sta in ploaie are nevoie de un acoperis ,apoi de restul , e adevarat.
Eu mai incerc sa-ti dau un sfat , vad ca mai ai chef de vorba . Nu te supara daca o dau pe alaturi ,nu-i din rea intentie , este greu sa fii destul de bland pentru cineva care e in suferinta .

Incep prin ati spune ca vorbarie prea multa nu ajuta , treci la subiect !
Uite daca vrei sa stii pe noi nu ne intereseaza cine are dreptate . Nu vorbesc decat pentu mine si cei pe care ii cunosc eu , nu de cei de pe forum.
Problema se pune altfel :

Noi nu judecam ,judecata o fac pe pamant cei indreptatiti iar in cer Unul singur .
Deci , daca ai dreptate sau nu , nu face subiectul acestei discutii .
Stim ca cineva e in suferinta si cere ajutor ,asta-i tot .
Constiinta te indeamna sa faci ce poti .

Tu ai nevoie de mila oamenilor , sau ajutor ,tot asa se chiama .
Asta nu prea se realizeaza batand cu pumnul in masa "eu am dreptate" , chiar daca e asa .Pana nu pleci capul si nu zici cel putin ,"nu e om fara greseala" , sau am cazut in ispita , nu cuceresti inimile oamenilor .

Chiar vinovata daca ai fi tot la fel ti-am plange de mila ,cel putin pentru hartuiala pe care trebuie sa o suporti . Deci indemnul meu ar fi sa zici :
"fratilor am nevoie , ajutati-ma" . Nimeni nu e interesat de ce a zis X sau Y . Important e ca un om e in necaz si cere ajutor.

Poate ca multi te-au si ajutat cu o rugaciune sau un sfat . Dumnezeu tot prin oameni lucreaza . Dar daca ajutorul vine azi , maine sau in 20 de ani ramane la mila Lui si-i valabil pentru noi toti cred eu . Desigur poate sant si alte pareri .

Daca e adevarat ce spune Cosia ca e vorba de pensie pe viata , raman fara cuvinte , fereasca Dumnezeu pe toata lumea !!!

Probabil ca te-ai gandit la posibilitati:
In ce sens :
1. Voi castiga numai daca : ......(iar daca castig il iert pe adversar )
2. Voi pierde daca :
3. N-am nici o seansa :

Nu te tot amagi cu dreptatea , nu vezi ca pe vorbe nu se castiga nimic , trebuie sa ai martori ,dovezi . Asa e in lumea asta.

Banuiesc ca la primul punct ti-ai dori un avocat sau influiente in cercurile inalte .
Noi care nu avem asa ceva ce putem face ? Nu raspunde prin "orice "!

Indiferent cate pagini mai scrii din hotararile tribunalelor , nu stiu daca le citeste cineva .Important e ,cum am spus mai sus , este un om in necaz care cere ajutor .

Sa nu cumva sa semene cu Evanghelia de Duminica , sa fii slabanogul de pe marginea scaldatoarei , si noi cei care trecem indiferenti , pentru ca "nu stim ".
Sa nu fie ! Macar sa ne rugam pentru liniste si pace si Dumnezeu ne va auzi , nu vom fi judecati ca indiferenti .

Oricat de disperata ar fi situatia incearca sa-ti recunosti limitele , din punct de vedere al sanatatii , nu trebuie sa cazi in deznadejde . Sa te intareasca Dumnezeu !
Toate cele bune ,ma gandesc la tine , la necazul tau , poate iti ajuta sufleteste !
maria

Reply With Quote