Citat:
În prealabil postat de ciprian22
Patriotismul este patriotism..iar rasismul este rasism.Apropo ami poate spune cineva ce au facut mai exact Mota si Marin de sunt pusi alaturi de Stefan cel Mare si Mihai Viteazul?
Din cate stiu au murit ca mercenari in trupele lui Franco,undeva in Spania.Ce legatura are asta cu patriotismul?
|
,,Se tragea cu mitraliere în obrazul lui Christos. Se clatina asezarea crestina a lumii. Puteam noi sa stam nepasatori? Nu e o mare binefacere sufleteasca pentru viata viitoare, sa fii cazut în apararea lui Christos?Eu așa am înțeles datoria vieții mele. Am iubit pe Hristos și am mers fericit la moarte pentru El ! De ce să vă chinuiți prea mult, când eu am sufletul mântuit, în împărăția lui Dumnezeu ?Și să faci, măi Corneliu, din țara noastră o țară frumoasă ca un soare și puternică și ascultătoare de Dumnezeu."(citat aprox)
Pe 13 ian 1937, in luptele de la Majadahonda, Mota este ucis alaturi de camaradul sau Vasile Marin.In rest sa explice cine este fan al legionarilor pt ca subsemnatu este apolitic :) Sper sa te fi ajutat cumva.Bye