Subiect: Carnea de porc
View Single Post
Vechi 16.06.2010, 21:06:22
perlaneagra perlaneagra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.06.2010
Smile

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Da, dar carnea de porc contine vitamine pe care cea de vita si cea de pui nu le contin. De exemplu au existat cazuri in care oamenii s-au imbolnavit de diferite boli din cauza ca mancau f mult pui, si nu mancau carne de porc sau peste. Ce-i drept aceste vitamine se gasesc si in oua si branza, insa in ceea ce tine de carne se gasesc doar in porc si peste. Si mie imi place f mult la gust. Am o intrebare: in Noul Testament scrie ceva de carnea de porc?
Oare daca sunt crestin si mananc porc inseamna ca sunt departe de calea cea dreapta? Eu zic sa te mai gandesti cand spui asemenea lucruri
veau sa zic ca carnea in general este un aliment toxic, cum puteti spune ca carnea de porc contine vitamine? Eu am renuntat la carne din mai multe cauze, si una din ele ar fi ca animalul este un mamifer apropiat fiintei umane, ( nu pot intelege de ce la Paste se mananca miel, fiind un animal atat de dragut ....mi-i mila). Dumnezeu ne-a lasat gradinile si livezile sa mancam si pasarile cerului dar pe animal l-a facut in acelasi zi cu omul. Eu ca atare nici pasare nu mananc. Vreau doar sa zic ca daca nu mananci carne nu ai cum sa te inbolnavesti, poate invers. Oricum e foarte greu pentru cei pfticiosi...
Reply With Quote