Citat:
În prealabil postat de perlaneagra
veau sa zic ca carnea in general este un aliment toxic, cum puteti spune ca carnea de porc contine vitamine? Eu am renuntat la carne din mai multe cauze, si una din ele ar fi ca animalul este un mamifer apropiat fiintei umane, ( nu pot intelege de ce la Paste se mananca miel, fiind un animal atat de dragut ....mi-i mila). Dumnezeu ne-a lasat gradinile si livezile sa mancam si pasarile cerului dar pe animal l-a facut in acelasi zi cu omul. Eu ca atare nici pasare nu mananc. Vreau doar sa zic ca daca nu mananci carne nu ai cum sa te inbolnavesti, poate invers. Oricum e foarte greu pentru cei pfticiosi...
|
Cine consumă carne și alte produse animale (lactate, ouă) nici nu a început să trăiască, nu știe ce-i viața lină și fericită. Nu numai boli aduc aceste produse ci și o viață agitată și chinuită, dar aceasta o știu doar ce-i ce s-au lăsat de ele, ceilalți ar trebui să tacă dacă nu au această experiență. Vegetarianul și cu mult mai mult veganul are o continuă stare de mulțumire și veselie, optimism, energie.
Teoriile nutriționiste obișnuite sunt niște aberații, nu mai credeți tot ce citiți. Faceți experiența de a nu mânca câteva luni aceste alimente toxice și o să vedeți diferența.