Subiect: Carnea de porc
View Single Post
Vechi 17.06.2010, 02:07:15
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb doar o parere

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Cine consumă carne și alte produse animale (lactate, ouă) nici nu a început să trăiască, nu știe ce-i viața lină și fericită. Nu numai boli aduc aceste produse ci și o viață agitată și chinuită, dar aceasta o știu doar ce-i ce s-au lăsat de ele, ceilalți ar trebui să tacă dacă nu au această experiență. Vegetarianul și cu mult mai mult veganul are o continuă stare de mulțumire și veselie, optimism, energie.

Teoriile nutriționiste obișnuite sunt niște aberații, nu mai credeți tot ce citiți. Faceți experiența de a nu mânca câteva luni aceste alimente toxice și o să vedeți diferența.

Cred ca am mai scris pe un alt topic: am incetat sa mai mananc carne de porc dupa ce am constatat ca imi slabesc atentia, concentrarea, starea de bine. Chiar am fost foarte atenta de la ce mi se trag anumite stari carora nu le gaseam explicatie. Dupa ce am renuntat la carnea de porc, am gasit raspuns. Din punctul meu de vedere, carnea de porc ar sta la originea celei mai cumplite boli care macina astazi vieti si vieti. E doar o parere nevinovata. Dar asta cred eu.

Am ales sa mananc fructe, legume, cereale, soia si peste, mult peste. (gandindu-ma ma Mantuitorul nu in zadar manca in special peste)

Doamne ajuta!
Reply With Quote