View Single Post
Vechi 17.06.2010, 10:22:42
Scotianul
Guest

Smile Pt domnul Ciprian

Citat:
În prealabil postat de ciprian22 Vezi mesajul
Iar credinta vine din suflet
O sa-mi permit sa adaug si eu ceva la acesta idee a dvs. In Sfanta Evanghelie dupa Marcu 13:31 Mantuitorul ne spune clar:,,Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece." Acest aspect este intarit si in 2 Timotei 3:15-17>,,Și fiindcă de mic copil cunoști Sfintele Scripturi, care pot să te înțelepțească spre mântuire, prin credința cea întru Hristos Iisus.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate,Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit, bine pregătit pentru orice lucru bun."
Dar oare de ce trebuie sa le cunoastem inca de mici? Ne este spus in Evrei 4:12-13>,,Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu și lucrător și mai ascuțit decât orice sabie cu două tăișuri, și pătrunde până la despărțitura sufletului și duhului, dintre încheieturi și măduvă, și destoinic este să judece simțirile și cugetările inimii,Și nu este nici o făptură ascunsă înaintea Lui, ci toate sunt goale și descoperite, pentru ochii Celui în fața Căruia noi vom da socoteală." Ce putem descoperi daca ne uitam cu atentie?De ex informatii care pot fi analizate si astazi din punct de vedere>medical(Leviticul 17:11), meteorologic si hidrologic(Ecclesiastul 1:6-7) sau din punct de vedere ornitologic(Iov 39:26-30). Iar concluzia o putem citi in Coloseni 1:16-17.Iar in 2Petru 1:21 ni-se spune clar si raspicat> ,,Pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt."
Si Mantuitorul ne-a spus la fel de clar>,,Să nu socotiți că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc.Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul și pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate."(Matei 5:17-18)
Concluzia de final o voi spune cu ajutorul celei de-a doua Epistole catre Timotei a Sfantului Apostol Pavel>,,Silește-te să te arăți încercat, înaintea lui Dumnezeu lucrător cu fața curată, drept învățând cuvântul adevărului"(2Timotei 2:15)

In hoc signo vinces.

Last edited by Scotianul; 17.06.2010 at 11:35:57.
Reply With Quote