Subiect: Mesaj,propunere
View Single Post
Vechi 17.06.2010, 13:36:34
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
In schimb este uimitor , mut de uimitor , cum se insufletesc rapid ortodoxii de duhul lumesc al occidentului si al catolicismului : umanism, utilitarism, comunitarism, psihologism, sociologism ; cum confunda pe Hristos si rostul sau in lume cu politica, diplomatia, bonjurismul si liberschimbismul . Hristos are un cu totul alt rost decit am incerca sa-l adaptam la cotidian iar daca este sa amintim doar de un fragment din Galateni atunci putem spune: ,,...Hristos acelasi este azi si ieri si din vechime si nu se lasa batjocorit" de parerile si intentiile noastre particulare .

.
Parerea mea este ca nu-l confundam, ci doar vrem sa facem toate lucrurile cu ajutorul lui Hristos. Ti-am lasat mesaj privat ca sa nu ma indepartez de subiectul topicului.
Hai sa nu fim asa de incrancenati.
Hristos inseamna iubire, libertate, pace.
Nu incrancenare.
Pentru ca dezbatem o propunere nu-l batjocorim pe Domnul. Asi fi mai prudenta in declaratii in locul tau. Sunt sigura ca n-ai vrut sa insinuezi ca noi pe forum am face asa ceva.
In rest perfect de acord cu tine.
,,Asadar sa cautam mai intii imaratia si dreptatea lui D.zeu ca restul oricum se vor adauga noua !''
Reply With Quote