View Single Post
Vechi 17.06.2010, 15:45:11
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
asta ca raspuns la intrebarea lui topcat - de unde stim ca avem o relatie cu Dumnezeu?
desi in timpul VT, Dumnezeu nu se facuse inca cunoscut decat indirect si doar odata cu NT putem intra in relatie deplina cu El prin Hristos, Dumnezeu-omul.
si de la Hristos aflam toate cele spre mantuire si si cum sa le aplicam.
Mi-a scapat mie ceva?

Citat:
Īn prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
pentru topcat
in afara de discutii interminabile despre Dumnezeu, ti-a trecut vreodata prin minte sa vorbesti cu Hristos?

daca nu iei in considerare si varianta asta, nu inteleg de ce mai vorbim DESPRE cand toata teoria ne indeamna sa vorbim CU El.
Inca nu poti sa-L alegi pe El pentru ca nu-L cunosti. Il judeci dupa parerile pe care ti le faci despre EL, dupa proiectiile facute asupra Lui si dupa multe prejudecati.
Incearca sa mergi cu inima deschisa la intalnire cu Hristos in Liturghie. Si lasa parerile oamenilor si toate teoriile deoparte. Ramai singur si sincer la taclale cu El. Atat.
Adevarul despre El e mai simplu decat crezi, noi il facem complicat pentru ca il teoretizam fara sa ni-l punem in suflet.

nu incearca nimeni sa te converteasca, ti se sugereaza doar si alta varianta de cautare.
God bless your search!
Mersi de sfaturi, dar nu obisnuiesc sa vorbesc cu prieteni imaginari, fara suparare.
Ce inseamna sa il pui la suflet? Sa fii un om normal, empatic. Intimplarea face sa fiu un astfel de om, asta ca sa fiu modest, sa am tot ce imi trebuie si deci sa nu ma intereseze ceea ce are altul. Am realizat tot ce mi-am dorit in viata, sint constient ca de la o virsta lucrurile vor merge din ce in ce mai rau, nu dau vina pe nimeni daca, de exemplu, un cutremur imi darima casa etc.
Reply With Quote