Citat:
Īn prealabil postat de Erethorn
Nici eu nu prea inteleg rostul intrebarii...
|
Pai este foarte simplu>daca unii cred si unii nu cred sunt in acelasi loc>cei care nu cred pot sa vina ca sa afle(nu este cazul>pe tot acest forum sunt zeci de postari si explicatii si ciclic se reiau de aceleasi probleme desi nu am avzut ca cineva sa spuna>Hei!m-am documentat si uite ce cred)sau ca sa ne contrazicem la nesfarsit,de fiecare data sub alta forma.Pai si atunci rostul este... ? Asta nu inteleg.Daca unii cred in Mantuitor si vine unu,cu o opinie deja formata si care nu este interesat de nici un argument(a se vedea aproape toate discutiile pe acest stil)>atunci de ce exista acest dialog?Daca oamenii acestia nu cred in Hristos,nu cred in Dumnezeu da vin si pun intrebari,unii le raspund,tot nu este bine si apoi totul se reia>unde este buna-credinta sau macar logica?Eu nu inteleg asta.Ce explicatie exista atunci?Spuneti voi.Se deschid aceste topicuri pt?
Apoi unii spun>,,Hei v-am cerut raspunsuri da nu ma conving sic-sic!".Ceilalti se enerveaza,dupa ce au repetat de nspee ori acelasi lucru si primii spun>,,Bai!Nu esti crestin!nu ma tratezi cum spune Hristos!".Pai cel care spune asta nici macar nu crede in Hristos dar vrea sa fie tratat conform invataturii Celui in care nu crede.
Intotdeauna am avut enigma asta.Si domnul/doamna Zarahustra>sa va zic ceva public.Eu am spus de ce sunt aici.Nu am blat cu nici un ortodox.Daca exista un om caruia i-am cerut sa treaca in confesiunea mea sau caruia i-am cerut sa ma treaca la ortodoxism>sa faca un pas in fata.Dicutiile mele in contradictoriu au fost cu:
a).Andreicozia>pe anumite teme ce vizau aspecte istorice
b).Atei>cazul de fata si altele(dar nu cu toti ateii)
c).Mihnea Dragomir>pe tema de Inchizitie>am lamurit problema
d).cu un pocait>pe tema ,,Maica Domnului"
g).cu 1 sau 2 ortodocsi pe cateva consideratii cu privire la protestanti.
La primul meu posta m-am contrat cu un ortodox si un catolic.A se verifica.Acu va este clar?Am spus public.