View Single Post
Vechi 17.06.2010, 16:43:42
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Zarathustra_revenind Vezi mesajul
Pai raspunsul simplu este nu. Motivele sunt multe atat cele enumerate mai sus de topcat cat si altele pe care deja le-am expus. Totusi chiar nu inteleg sensul intrebarii, nu il consider pe Isus nebun, defapt poate nici nu a existat, iar daca a existat atunci e in fond un om al timpurilor sale pana la urma (desi poate ceva mai revolutionar decat timpurile).
Nu am certitudinea in cazul existentei sale ca tot ce afirma evanghelile ca a facut sau afirmat e chiar asa. Iar dupa cum puneti intrebarea pareti sa pregatiti terenul pentru o eventuala acuzatie de blasfemie, blasfemie ce pentru un ateu chiar nu are sens...
Este blasfemie si daca nu va acuz eu.Nici macar nu ma intereseaza sa va acuz.Vroiam doar sa inteleg daca merita sa discutam sau nu.Cred ca nimeni nu doreste sa vorbeasca la pereti.Daca fiecare are deja decizia luata iar discutiile mereu se termina cu o stare de iritare generala..pt ce le avem?Pai daca nu credeti in Hristos ce doriti atunci?Sa-L aduca cineva pe Mantuitor de mina ca sa-L vedeti personal?Sa va dau nr de mobil al Celui de Sus?Sau doriti sa saditi indoiala in sufletele celor care cred?Eu am mai intrebat asta pt ca tot ceea ce vad>asta este concluzia la care ajung.Se ajunge la un punct de incompatibilitate evidenta.Si atunci pt ce Dumnezeu discutam?

Last edited by Scotianul; 17.06.2010 at 16:45:46.
Reply With Quote