Citat:
În prealabil postat de maria32
ce i-ar opri sa-si adrese mesaje unii altora pe MP? pai poate simplul fapt ca nu se stiu cine sunt.. unele nickname-uri nici macar nu sugereaza ce sex are respectivul user, unii nu-si trec data nasterii ca sa stii spre ex tu fiind o doamna de 50 de ani sa nu trimiti MP unui tanar de 21, plus ca nu stii daca respectiva persoana este interesata sa cunoasca sau nu o alta persoana, etc.
Mie mi se pare o idee buna dar asta nu inseamna ca va si iesi bine, pentru ca identitatile virtuale din pacate sunt de multe ori false  oamenii se cam joaca cu imaginea pe care o lasa celorlalti ascunzandu-se in spatele monitorului unui calculator.
|
Exact acelasi lucru sustineam si-i ecxplicam unui farate pe un alt fir (arwein)care dindu-se modest ca nu are importanta profesia sau datele scurte de biografie din cartea de vizita a profilului individual evita politicoasa sansa de a te prezenta si face cunosct fratilor forumisti considerind ca toate acestea sunt vorbire de dragul vorbirii .
Este un gest impardonabil de a refuza sa te faci cunoscut macar atit de putin cit prevede profilul public . Chiar avem o sora(sophia) care in trecutul apropiat avea obiceiul de a ,,striga" la cei care o inoportunau de genul: cine esti tu sa ma judeci, sti tu cine sunt eu, ce trairi am eu , ce dorinte, ce necazuri ce... ! si ea insasi nu avea nimic trecut la profil . Ce sa intelegi ca ar fi astfel ? Si desi nici acum nu a trecut nimic totusi este bine ca a incetat cu asemenea revendicari.
Problema este deci despre impolitetea legata de posibilitatea de cunoastere citusi de putin din propriile date de profil ! Sa speram insa ca cu timpul si asta se va rezolva !