View Single Post
Vechi 17.06.2010, 21:37:29
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Nu era cazul sa mai comiti atacuri la persoana. E un lucru extrem de simplu. Atacurile la persoana reprezinta argumente invalide.

Un lucru și mai simplu e că cu un prost nu se poate purta un dialog. Voi sunteți niște golani lipsiți de educație și nu are rost să piardă lumea timpul cu voi. Ce se poate face este să măturăm gunoiul pe care îl faceți ca să nu smintiți pe cei mai neștiutori.

Decât să faci pe lupul moralist mai bine fă ce te-am mai rugat o dată, dă-ne dacă ai curajul pseudonimul sub care postezi pe forumul ateilor să vedem ce fel de limbaj și argumente folosești acolo. Pentru că dintre userii activi nu prea am văzut pe vreunul care să se abțină de la injurii la adresa creștinilor sau de la obscenități de obsedați sexual.

Citat:
Deci nu Biblia e plina de bube, ci ateii sunt ai dracului. Si cica noi nu vrem sa ne corectam!
Vrei să spui că dacă Biblia era scrisă altfel ai fi fost dispus să crezi? Prefăcutule!

Citat:
Dar sa nu-i uitam pe ceilalti zei. Vreo cateva mii la numar.
Cum explici faptul ca de cand am renuntat sa ma mai milogesc vreunui zeu o duc mult mai bine?
Dacă n-ai fi fost foarte greu de cap a-i fi înțeles ce spuneam: dacă există un Dumnezeu dar tu nu știi care este cel adevărat te adresezi Lui rugându-L să te lumineze asupra religiei/credinței adevărate.

Deci înainte te rugai la Dumnezeu și-ți mergea rău iar acum nu te mai rogi și-ți merge bine? Asta tot o credință religioasă e, o superstiție tâmpă.