View Single Post
Vechi 18.06.2010, 10:29:05
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Dumnezeu are grija de fiecare si nu lasa pe nimeni in urma........

Citat:
În prealabil postat de forfota Vezi mesajul
Din curiozitate, am dat mai inainte cautare pe google dupa "dumiemil", "emiliulia" si numerele de telefon vehiculate. Ce credeti? Doar mici semne nevinovate. Din cate se stie, insa, forumurile sunt pline cu ei.

Concluzia: i-a dus mintea sa apeleze la google si sa plateasca on-line ca sa nu le apara urmele in motorul de cautare.

Felicitari tuturor naivilor de pe acest forum si de pe altele!
Buna ziua si sanatate am intrat si eu pentru un moment sa va doresc tuturor prietenilor sanatate si numai bine cat despre vorbe care chiar si acum se arunca asupra noastra nu comentez nu vreau sa mai intru in discutii desi eu am incercat sa raspund cu adevarul si nu am facut nimic rau in a cere ajutor mi sau adus multe acuze si vorbe grele de aceea vreau ca cei care ma considera un om simplu cu frica si credinta de Dumnezeu sa fie alaturi de noi si sa ne pomeneasca in ale lor rugaciuni caci toti vom ajunge in fata lui Dumnezeu si vom raspunde pentru faptele noastre facute in aceasta viata si nu ma indoiesc ca asa cum sunt Dumnezeu ma va ajuta sa fiu cat de cat pe ale mele picioare in continuare imi este greu dar Dumnezeu nu ma va lasa ,ce nu mia placut insa a fost faptul ca cineva care ne cunoaste de pe acest forum a fost la noi acasa si nu este crestin este ,,martor a lui iehova ,,si a incercat sa ne faca sa intelegem ca daca vom fi langa ei vom reusi sa avem si o casa pentru copii nostri ,noi nu vrem sa fim mituiti avem credinta noastra si nu avem nevoie de alta religie in care sa intram ,credem in Dumnezeu si ii multumesc zi dezi pentru acesti copii minunati care mi ia daruit mie ,chiar daca nu am o situatie buna Dumnezeu nu mia dat degeaba acesti copii sai am ,ne este foarte greu cu cresterea lor dar 3 copii am si ma mandresc cu ei asa cum sunt azi am sa pun pe masa maine nu stiu dar ii am langa mine si imi dau putere sa merg mai departe in viata cu mai putina durere ,cei care miau vb urat si mereu mau criticat in fata altor persoane care nea fost alaturi au facut ce au vrut din numele nostru nu cred ca au fost ei a fost rautatea care dobandeste in oameni in fiecare zi ,ar fi trebuit oare sa decad in fata familiei din cauza necazurilor ? ar fi trebuit sami las familia de izbeliste ? nu niciodata vom fi impreuna mereu in chirie si saracie chiar daca sunt mai saraci imbracati sau mai slabuti sau avand in vedere ca este fetita Ioana sa fi avut cercei si ea orice fetita care o intreaba ,ea spune frumos am sa am odata daca vom avea banuti sami cumpere daca nu cand voi fi eu mare am sami cumpar ,nu va mai zic nimic decat ca va doresc din suflet sanatate si spor in casa cu bucurii si tot ce va doreste sufletul pentru copii dumneavoastra ,o viata frumoasa si cu multe succese daca vreti sa vorbiti cu noi aveti adresa de email aici si va asteptam cu drag sa ne dati sfaturi prietenesti care ar putea insemna foarte mult pentru noi ,cu bine dragi prieteni Dumnezeu sa va binecuvanteze ,Amin.
Reply With Quote