Citat:
În prealabil postat de wally1
Auzi, nu stiam ca pe acest forum crestin sunt atatia pupinbasisti asa ca va meritati soarta in tara aia,vorba aia daca n-ar fi atatia prosti n-ar putea trai altii bine.Stati acolo in mizeria si jegul pe care singuri il ati ales,mai vedeti si-n afara cum priveste Europa ,Romania ca pe o tara africana.de aceea ajung toti romanii care traiesc in lume sa le fie rusine de tara lor,mai ales ca situatia e mentinuta chiar de unii ca voi...Cand trebuie sa cereti buna cuviinta n-o faceti, o faceti cand nu trebuie.Daca si pe acest forum crestin (asa am crezut) ajung sa dau de pupincuristi atunci mi-e scarba de tot ce-nseamna Romania.Si cu asta am incheiat polemicile....
|
Nenorocit este cel ce își disprețuiește țara sa de baștină din pricina unor locuitori ai ei sau din cauza conducătorilor ei.
În loc să pui la suflet ceea ce trebuie, tu te lași influențat de nelegiuitori și de hulitori.
Să nu îți fie niciodata rușine de țara ta! Câte alte popoare sunt la fel de glorioase ca cel al nostru românesc?
Occidentul? Cel laș și materialist și mort duhovnicește?
Poporul american? Prichindel de 300 de ani care nici măcar nu este creștin?
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Last edited by colaps; 18.06.2010 at 11:35:46.
|