View Single Post
Vechi 18.06.2010, 12:56:23
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eugenia petre Vezi mesajul
O solutie buna va fi retragerea la manastiri. Eu cred ca una dintre cauzele pentru care se construiesc manastiri si biserici in loc de spitale, azile de batrani, centre pentru cei fara adapost, centre pentru femeile abuzate, animale abandonate, este ca Sfintii Parinti, avans darul vederii inainte, stiu ce ne asteapta in vremurile in care vom fugi de cei cu cipuri implantate in creier si nu vom primi mancare de la ei.
Intrebare: daca in vremurile de pribegie imi vine ciclul si sunt adapostita la o manastire, 7 zile va trebui sa supravietuiesc printre cei cu cipuri? Am aflat ca sunt pastile care opresc aceasta necuratenie. Sa imi cumpar? Problemele astea ma framanta de ceva vreme dar incerc sa nu ma gandesc prea mult pentru ca Dumnezeu va avea grija de mine pentru ca sunt ortodoxa, asta e singura cale de mantuire si stiu ce vrea El, dupa sfintele scripturi, deci nu am nici o sansa sa ratez Raiul.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
sper ca e o gluma ce ai scris aici, oricum multumesc ca mi-ai luminat ziua, de mult n-am mai ras asa..
Reply With Quote