Subiect: In Topraisar
View Single Post
Vechi 18.06.2010, 15:16:38
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Dragule, nu neg ca ai spus adevarul pe care l-ai aflat.
Din pacate pentru tine si cei care au facut donatii, adevarul de la banca e altul.
Am si eu o intrebare(sunt direct interesat de acesta problema)>de unde stii situatia de la banca?Si care este adevarul de la banca?eu stiu ca daca cineva este clientul unei banci atunci beneficiaza de confidentialitate.In acesta situatie tu ori ai o sursa in banca care a incalcat regula asta si in acest caz ai si dovada sau b).lucrezi chiar tu acolo.Inseamna ca ai la dispozitie extrase de cont.Posteaza ce probe ai in sensul celor afirmate.Repet:sunt direct interesat.
Precizare:este foarte grav ce spui.Acuzi un om de inselaciune si amesteci si o banca in afacerea asta.Serios vorbind>poti ajunge sa fi dat in judecata pt asa ceva.Gata cu gluma.Daca este o inselaciune vreau probe.Daca este o calomnie>Topcat:sa nu intri in beleaua vietii tale.O banca asupra careia pluteste suspiciunea de a fi sifonat date confidentiale,mai ales in aceste vremuri,te va da in judecata.Mare atentie la ce afirmatii faci.Asa ca te rog posteaza pe ce te bazezi ca sa stim adevarul.

Last edited by Scotianul; 18.06.2010 at 15:25:56.
Reply With Quote