Citat:
Īn prealabil postat de topcat
Dragule, nu neg ca ai spus adevarul pe care l-ai aflat.
Din pacate pentru tine si cei care au facut donatii, adevarul de la banca e altul.
|
Am si eu o intrebare(sunt direct interesat de acesta problema)>de unde stii situatia de la banca?Si care este adevarul de la banca?eu stiu ca daca cineva este clientul unei banci atunci beneficiaza de confidentialitate.In acesta situatie tu ori ai o sursa in banca care a incalcat regula asta si in acest caz ai si dovada sau b).lucrezi chiar tu acolo.Inseamna ca ai la dispozitie extrase de cont.Posteaza ce probe ai in sensul celor afirmate.Repet:sunt direct interesat.
Precizare:este foarte grav ce spui.Acuzi un om de inselaciune si amesteci si o banca in afacerea asta.Serios vorbind>poti ajunge sa fi dat in judecata pt asa ceva.Gata cu gluma.Daca este o inselaciune vreau probe.Daca este o calomnie>Topcat:sa nu intri in beleaua vietii tale.O banca asupra careia pluteste suspiciunea de a fi sifonat date confidentiale,mai ales in aceste vremuri,te va da in judecata.Mare atentie la ce afirmatii faci.Asa ca te rog posteaza pe ce te bazezi ca sa stim adevarul.