View Single Post
Vechi 18.06.2010, 20:51:09
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Si atunci de ce nu spune in Isaia ca Femeia va da nastere unui copil?Si spune Fecioara? de ce se face diferenta?

Da vad ca refuzi sa imi raspunzi la intrebari. Zi-mi te rog unde si cand s-au intamplat urmatoarele prorocii cu privire la Maria:

"Și femeii i s-au dat cele două aripi ale marelui vultur, ca să zboare în pustie, la locul ei, unde e hrănită acolo o vreme și vremuri și jumătate de vreme, departe de fața șarpelui.
Și șarpele a aruncat din gura lui, după femeie, apă ca un râu ca s-o ia apa.
Și pământul i-a venit femeii într-ajutor, căci pământul și-a deschis gura sa și a înghițit râul pe care-l aruncase balaurul, din gură. "

Tu nu intelegi notiunea de femeie pe care neo arata biblia.
Cind este scris cuvintul femeie asta nu inseamna ca nu este fecioara ci ca ii arata saminta ei care vine din Eva prima femeie iar cind Isaia spune fecioara ii arata neprihanirea starea adevarata si vesnica a celei din care se va naste MINTUITORUL.

Eu nu stiu sa interpretez fiecare verset din biblie dar daca tu crezi ca este poporul lui Israel e problema ta dar din ce stiu eu cind se refera la femeie in biblie nu are conotatie de popor(semintii) mai degraba cind se refera la nume de barbat este aratat poporul si nu invers.
Reply With Quote