Subiect: Cum va rugati?
View Single Post
Vechi 04.05.2007, 00:45:10
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de quasar
Citat:
Īn prealabil postat de alexandra28
eu ma rog foarte bine cu muzica de la athos,cu betisoare parfumate si cu lumanarea aprinsa.insa cred ca cea mai puternica rugaciune este cea facuta cu lacrimi,cand iti dai tot sufletul pentru iertarea pacatelor.

offf...ai dreptate dar poate ca altiii se roaga mai des cu lacrimi,altii ca mine doar cand dau de un greu mare isi amintesc de gravitatea faptelor facute si doar atunci reusesc sa iasa lacrimi dintr-o inima impietritaaa...... :(:(:(:(:(:(:(
Daca vrei lacrimi, mergi la Manastirea Cernica. Acolo sunt moastele Sf. Calinic. Este acolo un afis pe care scrie ca sa ingenunchezi si sa plangi. Va spun, ca lacrimile curg siroaie singure. Ii port o mare recunostinta Sf. Calinic pentru acest lucru.

Cat despre rugaciuni, sa spunem cat mai multe, caci ce dai mintii aia macina. Si cand mintea se obisnuieste cu rugaciune, dupa o pauza, incepe singura cu rugaciunea.
Si eu sunt lenesa la rugaciune, dar cand aud ca altii aloca atata timp rugaciunii,primesc si eu un imbold. Incepatorii sa nu se supere pe cei cu deprinderi in ale rugaciunii, caci si acestia au fost odata incepatori si cu ravna au ajuns unde sunt acum.

Avem tamaia binemirositoare. De ce sa o schimbam pe betisoare parfumate? Nici efectul nu poate fi acelasi.
Doamne ajuta.
Anca
Reply With Quote